Looking For Anything Specific?

Απεργια Πλοια - Apergia Naytergatwn Demena Ta Ploia Thn Erxomenh Pempth Se Kerkyra Kai - Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου.

Απεργια Πλοια - Apergia Naytergatwn Demena Ta Ploia Thn Erxomenh Pempth Se Kerkyra Kai - Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου.. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση.

Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με.

Apergia Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Emfragma Gia Ton Toyrismo Newsbomb Eidhseis News
Apergia Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Emfragma Gia Ton Toyrismo Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία Τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από αύριο στις 6.00 το πρωί της παρασκευής 6 μαΐου έως στις 6 το πρωί της τρίτης 10 μαΐου, αποφάσισε σε σημερινή της έκτακτη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η ναυς, της νεώς, πληθ.:

Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό.

Ki Allh Apergia Ths Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Zarpanews Gr
Ki Allh Apergia Ths Pno Pote Denoyn Ta Ploia Sta Limania Zarpanews Gr from www.zarpanews.gr
Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από αύριο στις 6.00 το πρωί της παρασκευής 6 μαΐου έως στις 6 το πρωί της τρίτης 10 μαΐου, αποφάσισε σε σημερινή της έκτακτη. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με.

Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν).

Τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από αύριο στις 6.00 το πρωί της παρασκευής 6 μαΐου έως στις 6 το πρωί της τρίτης 10 μαΐου, αποφάσισε σε σημερινή της έκτακτη. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Πλήρης, προσωρινή και μερική απασχόληση. Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα.

Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού.

Paranomh H Apergia Ths Pno Demena Ta Ploia Lene Oi Naytergates
Paranomh H Apergia Ths Pno Demena Ta Ploia Lene Oi Naytergates from www.voria.gr
Πλήρης, προσωρινή και μερική απασχόληση. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Αναζήτηση θέσεων εργασίας για φύλαξη πλοίων. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με.

Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν).

Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

Ο δημόσιος τομέας την πέμπτη, καθώς η αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία απεργια. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού.

Post a Comment

0 Comments